Me olimme metsäretkellä, minä ja mies. Minä sinne kinusin ja lopuksi sainkin ukkokullan lähtemään. Menimme suosikkipaikkaamme. Valitettavasti vain rakastamamme laavu oli varattu - kalamiehille. Niinpä kiersimme vähän matkaa kodalle. Siellä ei olla ennen oltukaan, mutta tulipa testattua. Ja itse asiassa se olikin hyvä paikka, sillä pian alkoi sataa.

Mies keitti trangialla itselleen kaffetta. Mulla oli teetä termarissa. Ensin syötiin mun tekemät eväsleivät. Sitten paahdettiin vaahtokarkkeja ja lopuksi tehtiin elämämme ekat tikkupullat. Voi namistus! Olipa kiva kokeilu! Takuulla on jatkossakin ohjelmistossa tikkupullan paisto. Mutta lisään taikinaan jauhoja, sillä sen verran valuvaa sorttia se oli. Pistin itse asiassa valmiiksikin jo enempi jauhoja kuin ohje kertoi, mutta silti oli liian lötköä. Hauskaa oli silti ja pulla maistui maukkaalle sekä vattuhillon kera että ilman.

Eilen olimme puolestaan Ylistarossa evankeliumijuhlilla. Kävimme katsomassa Linna-musikaalin, joka kertoi Martti Lutherin elämästä. Oli aika hyvä musikaali, itse asiassa. Sen jälkeen menimme sitten ihan muihin maisemiin ja päädyimme ravintolaan syömään. Miellyttävä ilta, vaikka menikin myöhään.

Saa nähdä, mitä kotkotuksia ensi viikolla keksitään...