Onko mitään monimutkaisempaa kuin soittoajat? Haluat saada kiinni henkilön X firmasta Y. Sinulle sanotaan, että tässä firmassa toimitaan niin, jotta henkilö X soittaa sinulle - sinä et voi soittaa hänelle. Selvä se. Minulle annetaan soittoaika, jolloin pitää olla puhelimen ääressä. Mutta mitäs sitten, kun henkilö X ei soitakaan..? Kauanko pitää odottaa? Varatako uusi soittoaika? Mitä tehdä?

Toisessa firmassa Z henkiölle N pitää soitella itse tiettynä aikana. Kun soitat, kukaan ei vastaa tai linja tuuttaa varattua. Kuinka kauan kehtaa soitella? Jos henkilöä N ei saa esim. puoleen tuntiin kiinni sovitusta ajasta, niin mitäs teet? Varataanko taas vain uusi soittoaika?

Tuskaisaa. Kirottuja ovat firmojen soittoajat, jotka eivät yleensä ikinä toimi. Parempi mennä paikan päälle hoitamaan asiansa. Harmi vain, ettei se aina ole mahdollista tai sitten se on äärimmäisen hankalaa. Soittamalla kun asian voisi hoitaa viidessä minuutissa ilman sen kummempia ponnisteluja - jos vain joku vastaisi/soittaisi.