Sairaslomalla edelleen... Kävin eilen illalla lääkärissä, joka mukisematta jatkoi saikkua. Jos ei tauti ole maanantaiksi kadonnut, niin käski tulla sitten verikokeisiin.

Tänään oli kuitenkin sen verran pakko kömpiä sängyn pohjalta ylös, että sain pari juoksevaa asiaa hoidettua. Miehen työajat on vähän semmoiset nytten, ettei se paljon postihin kerkiä. Eli kävin siis postittamassa joulukortit ja sitten laitoin kaksi pakettia ulkomaille. Siinä se hauskuus piileekin..! Kehittelimme postipojan kanssa sopivanlaisia pakkausmateriaaleja. Minä sitten riipustin osoitteita niihin papereihin ja poika pakkasi. Kävi kuitenkin niin, että poika otti ja sulki molemmat paketit ennen kuin niissä oli nimiä päällä... Nyt saan sitten hermoilla, että meneekö paketit oikein päin. Luulen kyllä, että erotin tunnustelemalla, kumpi paketti on kumpi. Nimittäin toisessa paketissa oli vain yksi, suorakaiteenmuotoinen lahjapakkaus. Toisessa taas oli kaksi pientä, oudon muotoista lahjapakkausta sekä kortti. Ja koska nämä jälkimmäiset olivat vähän liian isossa pussissa, niin ne liikkuivat siellä sisällä. Siis pussit olivat keskenään juuri samaa kokoa, mutta pikkulahjat mahtuivat pussissa liikkumaan, iso ei. Laitoin silti molemmille vastaanottajille sähköpostia asiasta, jotta jos paketista paljastuu väärät tavarat, niin infoa mulle ja sassiin. Onneksi olen paketoinut lahjat vielä lahjapaperiin erikseen ja jokaisen lahjan päällä on vielä vastaanottajan etunimi. Joten ehkä ne nyt sit tajuaa, jos niillä on väärät paketit. Sanoin, että sen postipakkauksen saa avata heti ja jos lahja on oikea, niin sit odottavat aattoon sitä itse lahjapaketin avaamista. Huh huh. Vähän kyllä jänskättää, kun kuitenkin niillä lahjoilla on tosi iso merkitys, että menevät oikein päin!!!

Kävin muuten ihan vähän ulkonakin tassuttamassa, kun piti käydä meidän tulevaa tonttia mulkaisemassa... Näyttää upealta! :)