Me käytiin tänään retkellä huolimatta siitä, että ukkeli on edelleen kovin tukkoinen ja kipeä. Ajoimme katsomaan Tulivuorikeskusta. Ensin kurkkasimme kivinäyttelyn yläkerrassa ja sitten pääsimme opastetulle kierrokselle tulivuorikeskukseen. Oli mielenkiintoinen ja valaiseva esittely. Nähtiin hieno tulivuoridemonstraatio ja kokeiltiin, miltä tuntuu vitosen maanjäristys Richterin asteikolla. Geysirkin purkatui ja suihkutti vettä. Valtaisaa!

Retken jälkeen suuntasimme toiselle paikkakunnalle syömään. Löydettiin uus, kiva ruokapaikka. Tunnelma oli mukavan rento ja sapuska erinomaista. Sinne pitää päästä uudelleenkin!

Sitten mies osti uuden lautapelin, josta on haaveillut jo pitkään. Katsotaan nyt sitten, koska saadaan aikaiseksi sitä kokeilla. On "muutama" sääntö opeteltavaksi ensin.

Ja lopuksi käytiin omalla paikkakunnalla jätskillä. Mun jätskiannos vaan oli niin iso, että sen jälkeen olin jo ihan ähkyssä.

Mutta tosi kiva päivä kaikenkaikkiaan! Huomenna sit siivoillaan juhannusta varten. Juhannuksen vietämme sukulaisten ja ystävien seurassa.