Haa, mulle on tullut yks uus ysti lisää. Kiitos vaan psykologikollegalle. :)

Tänään oli vaihteeks ihan hauska työpäivä, hyvä niin. Iltasella sit kerkesin käppäilylenkille miehen kanssa ja sen jälkeen pelailtiin vähän pelejä tuon miehen siskontytön kanssa. Kohta pitäis kyllä yöpuulle kömmähtää, että jaksaa taas aamulla. Enää kaks työpäivää tällä viikolla. Jippiajee!

Mulla on soinut koko päivän päässä se Teddykarhujen retki... "Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt." Uuuh. Toivottavasti biisi vaihtuu yön aikana, sillä muuten pikkukarhut alkaa pyöriä piirileikkiä vaarallisella vauhdilla mun pään sisällä.

Tänään tuli Aku Ankka. Sen välissä oli tarraliite. Jokunen tarra oli ihan hauska, mutta osa oli kyllä aika tylsiä. No, ehkä lapset tykkää... Aku Ankkojen taso tuntuu sitä paitsi laskeneen vuosien varrella. Ei ne jaksot enää oo niin hauskoja kuin ennen. Väkivaltaakin on tullut aika paljon mukaan näihin uudempiin sarjoihin. En oikein tykkää siitä ja ilmoitinkin mielipiteeni Aksarin toimitukseen. Ne kiittivät palautteesta ja sanoivat kiinnitävänsä asiaan huomiota.