Pitää ihan puhaltaa. Taas on yks aikamoinen päivä takana. Tein noin yhdentoista tunnin työpäivän... Sen lisäksi olen pessyt pyykkiä, tavannut ihmisiä ja pakannut. Viikonlopulla on menoa, joten kassit pitää olla aamulla valmiina.

Muoriskan osoite on hyvässä tallessa ja kävijäpalkinto lähtee postin matkaan maanantaina. Yritin kovasti saada sen lähtemään jo tällä viikolla, mutta posti on kiinni visusti niinä aikoina, kun minä en ole töissä. No, hyväähän ei koskaan odota liian kauan. ;)

Innostuin tänään värittämään. Sain aikaiseksi yhden mielestäni tosi hienon kuvan. Minähän en ole kovin hyvä piirtämään (omasta mielestäni), mutta värejä osaan käyttää. Aina vain ei ole kivoja kuvia väritettäväksi tai sitten ei ole aikaa.

Auto on ja pysyy huollossa. Mies on selvitellyt vielä huoltamon näkemyksiä ja aikoo kysäistä myös kuluttajaneuvojalta asiasta. Olen reissannut sukulaisen kyydillä ja nyt sitten tuli vaihdettua talvirenkaat kakkosautoon. Se piti myös hoitaa pois seisontavakuutuksen piiristä, että sillä saa taas ajaa. Toivottavasti se tuosta lähtee käyntiin...

Viimeinen pyykkikoneellinen tältä päivää kuuluu olevan valmis. Laitan kuteet kuivumaan ja painun pehkuihin.