Täällä blogistaniassa taasen, pitkän viikonlopun jälkeen. Olipa kyllä oikein mukavaa, vaikka jalat onkin soseena. Oltiin nimittäin tanssikurssilla... :) Lisäksi käytiin sukuloimassa ja juhlimassa yksiä synttäreitä.

Katsotaanpas, mitä muuta uutta länsirintamalta tänään kuuluu. Autosta ei ole edelleenkään tietoa. Ruotsista ovat tilaamassa/tilanneet varaosia, mutta kenpä tietää, koska ne tulevat. Olemme kyselleet kuluttajaneuvojan mielipiteitä ja toisten huoltamoiden mielipiteitä. Mielipiteet puoltavat kummasti meidän asiaamme. Huollon olisi pitänyt huomata löysällä oleva osa. Maksamme huollon aikanaan, mutta yritämme toki periä rahoja jälkikäteen. Tämä on kuluttajaneuvojan neuvo.

Viime viikko oli töissä superraskas. Tein ylitöitä oikeastaan joka päivä. Nyt on sitten helpompaa. Tosin vielä yksi tunti pitää tehdä takaisin...kun minultahan jäi tiistaina työpäivä kokonaan väliin sen auton hajoamisen takia. Asun sen verran kaukana työmaalta, että ei ollut oikein mitään keinoa päästä muualle kuin kotiin ja sekin vaati järjestelyjä.

Pitäisi tässä ennen töihin menoa vielä käydä hoitelemassa parit kauppa-asiat. Postin kauttakin pitäisi piipahtaa.