On sentäs parempi olo kuin eilen illalla, vaikka maha on jostain syystä tosi kiukkuinen. Olenkohan syönyt jotain sopimatonta? Eilen siis purin ahdistustani rähjäämällä miehelle - kysyin kyllä ensin luvan, että saanko nyt oikein luvan kanssa valittaa kaikista maailman asioista. Asioiden purkaminen helpotti oloa ja sain kuin sainkin lopuksi nukahdettua oman kullan kainaloon. Hyvä näin.

Tänäänkin oli töissä rankkaa ja kun on kamala väsykin, niin vähän on fiilikset matalalla. Mutta sitten mä huomasin saaneeni ihka oikean kirjeen!!! Semmoisen etanapostin mukana tulleen kirjeen. Semmoisen, jossa oli monta sivua ja paljon asiaa. Kirjeen kaverilta. Siemailin teetä, nakertelin voikkuleipää ja lueskelin kirjettä. Se, jos mikä, oli hyvää terapiaa. Nyt on oikein mukavainen olotila. Jos ensi yönä sais vielä nukuttuakin univelkoja pois, niin huomenna vois olla muikea olo. Tää flunssa ei vieläkään hellitä, mutta viikonloppu piristää niin paljon mieltä, että enköhän mä pärjää?!

Mennään varmaan käymään mun vanhempien tykönä huomenissa. Pitää välillä sukulaisiakin tervehtää. Eikä vain pidä vaan myös tekee mieli! Mulla on oikein mukava perhe, joten kyllä sitä kantsii käydä tapaamassa.

Tänään on ollut tosi sateinen ja syksyinen sää. Onneks oli tuulitakki mukana töissä. Olisin voinut jäätyä ilman sitä. Ei enää kevyemmät takit lämmitä, jos on tämmöinen vesisade ja syysmyrsky.

Hyvää yötä! Salamanderi hipsuttaa petiin tuhistelemaan ja jatkaa höpinöitään toisella kertaa.