Mrrr.Grrrr. Voi että kuinka kumppani voi olla joskus raivostuttava. Ei minua mikään iso asia nypi, ne on kyllä kunnossa. Mutta kaiken maailman pikkujutut ärsyttävät joskus ihan sairaasti. Esimerkiksi kun on tottunut tekemään jonkun asian parikymmentä vuotta omalla tavallaan ja sitten toinen mokoma haluaa, että se tehdään eri tavalla ja tulee vielä kyyläämään, muutanko toimintatapaani tai tekee jopa saman asian omalla tyylillään - niinkuin se nyt olisi sitten paljonkin paremmin tehty. Sapettaa. Kiukuttaa. Ärsyttää.

Pienistä asioista sitä useinmiten meillä kiistellään. Yleensä aivan aivottomista asioista. Mutta eivät ne sillä hetkellä tunnu pieniltä tai aivottomilta, kun ne ärsyttävät. Ja sitten tehdään kärpäsestä härkänen ja ollaan niin keljuja molemmat kuin vain ikinä osataan - kumpikin tavallaan.

Onneksi osataan sopiakin! Keskustelemme aina asiat ennemmin tai viimeistään myöhemmin selviksi ja sitten halitaan ja jatketaan elämää. Mutta on se raivostuttavaa, kun taas pian kehitellään riitaa jostakin uudesta pikkuseikasta...