Hei vaan ja huomenta! Vuodatus taitaa taas toimia. Hyvä näin. Olen niin tykästynyt tähän palveluun.

Kiitän vielä kaikkia kolmen tonnin arvontaan osallistuneita! Kivoja jouluaskarteluvinkkejä tuli teiltä kaikilta! Muoriska tosiaan korjasi potin ja hänelle on lähiaikoina lähdössä pakettia.

Olen toipunut perjantaista ihan mukavasti. Silloinhan siis sain soitella tuloksia opiskelupaikasta, mutta vastaus oli kielteinen eli en sitten päässyt kouluun. Ensin tuntui siltä, että maailma kaatui niskaan juuri. Päivä meni hieman punasilmäisenä ja päänsärkyisenä. Se oli ja on mulle yhä tärkeä juttu. Mutta koska ei asiat itkemälläkään muuksi muutu, niin eteenpäin on elävän mieli.

Sen jälkeen olen käynyt työhaastattelussa ja laittanut työkkärin cv-nettiin ilmoituksen. Toivottavasti jostain löytyy töitä, ettei tarvitse vuoden vaihteessa tyhjän päälle jäädä. Nykyinen sijaisuuspätkäni siis lopahtaa joulukuun viimoinen päivä.

Meillä oli viikonloppuna vieras, joka onneksi virkisti mieltä. Pelasimme lautapelejä, söimme hyvää ruokaa, ulkoilimme ja kyläilimme. Miellyttävää ja rentouttavaa!

Tänään menen töistä suoraa ystäväni luokse kyläilemään. Loppuviikon sitten painankin töissä piiiiitkää päivää, joten silloin ei ole aikaa yhtään ylimääräisille kotkotuksille.

Tämmöistä tänään. Paremmalla mielellä ollaan ja tulevaisuutta tuumaillaan. Yhtään en tiedä, mikä minusta sitten "isona" tulee, mutta ehkä se jonain päivänä vielä selviää...