Tiedättekö Maikkarin ohjelman nimeltään Voittopotti? Minä näin sen eilen ensimmäistä kertaa elämässäni, kun möllötin terveyskeskuksen odotushuoneessa tunnin verran. Ehdin katsoa koko ohjelman. Se oli kyllä piinaavinta, mitä olen hetkeen nähnyt.

En ymmärrä kuinka se ylipirteä typykkä jaksoi puoli tuntia paasata menemään, jotta "Tänään nämä rahat lähtevät täältä jollekulle. Siis ihan oikeesti. Tänään jaetaan hirmuinen summa rahaa. Se voit olla sinä! Ja kohta aika loppuu. Käännämme taas kelloa. Soittakaa! Tehkää parempia aikoja. Iiik, en ole koskaan saanut jakaa näin paljon rahaa. Siis oikeesti joku teistä - siis sinä - saa kohta paljon rahaa." Ja litania senkuin jatkui. Sitten oli se raivostuttava kello, jota koko ajan pistettiin uusiksi ja seitsemän viimeistä minuuttia piti kuunnella kammottavaa sydämensykejumptusta, joka sai pulssin kohoamaan ja ihmisparan pahoinvointiseksi. Ahdistavaa. Ja koko ajan se tyttö kälätti menemään henkeä vetämättä, että soittaa pitäisi ja paljon rahaa pannaan oikeesti menemään.

Kysymyskin oli niin hirmuisen "vaikea", että kuka sellaisen nyt tietäisi...

Kuka torjuu maaliin kohdistuvia laukauksia?
a)maakatosi
b)maahävisi
c)maalivahti

Hermoja riipivää. Toivottavasti en enää koskaan näe kyseistä ohjelmaa! Tuon kokemuksen jälkeen ei olisi lohduttanut, vaikka se tekopirteä tyttö olisi minulle sen voittopotin mätkäissyt (mikä ei toki ole mahdollista, koska en tuommoiseen osallistuisi). Mikään rahasumma ei korvaa henkistä kärsimystäni.