Voi kuinka ihanasti puhelut voivatkaan joskus piristää mieltä! Juuri kun pääsin marmattamasta eilen kohtaloani, niin ystävä soitti minulle. Me puhuimme pitkään ja meillä oli mukavaa. Opin uusia asioita ystävästäni ja kuuntelin hänen tuntojaan. Vastaavasti hän kuunteli minua ja kohensi mielialaani. Ystävien puhelinsoitot ovat kullanarvoisia!

Minulle tuli kutsu työhaastatteluun. Tässähän nyt eletään jännittäviä aikoja, kun odottelen tietoa opiskelupaikasta ja sitten on vielä tulossa tuo työpaikkahaastattelukin. Opiskelupaikka olisi mieluisampi uutinen, mutta mikäli sitä ei kuulu, niin onhan erityisen hyvä saada työpaikka. Tällä kertaa kyse onkin jopa vakituisesta työsuhteesta. Muutaman viikon kuluttua ollaan sitten taas viisaampia sen suhteen, että minne elämä on kuljettamassa...

Mukavan näköinen sää tänään. Naapurin mummo ruokkii juuri lintusia pihamaalla. Aurinko paistaa. Pakkasta ei ole nimeksikään, mutta sen verran kuitenkin, ettei ole rapakeli. Tänään töiden jälkeen pääsen viikonlopun viettoon. Paha keksiä siitä mitään valittamista.

Huomenna on tarkoitus nähdä muutamia ystäviä. Sunnuntaina on isänpäivä, mutta oma isäni on töitten takia estynyt juhlimasta. Mahdollisesti siis käymme mieheni isää onnittelemassa ihan paikan päällä.

Hyvää viikonloppua itse kullekin säädylle! Nautiskelkaahan isänpäivästä! Ja paljon onnea kaikille isukeille!!!