Haa, löysinpäs reseptin, jota voisin kokeilla...
Ainekset:
200 g leivontamargariinia
0,75 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 kpl päärynää
250 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl vaniljakastiketta (esim. Flora Vanilla)
2 kpl kananmunaa
0,5 dl sokeria
Sekoita piirakkapohjan huoneenlämpöiset raaka-aineet sähkövatkaimella
taikinaksi. Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja lisää päälle
viipaloidut päärynät. Sekoita tuorejuusto, vaniljakastike, kananmunat
ja sokeri keskenään. Kaada seos päärynäviipaleiden päälle. Paista
piirakkaa uunin alatasolla 170 °C:n lämpötilassa noin 45 min. Jäähdytä
piirakka ennen tarjoilua.
tiistai, 10. lokakuu 2006
Kommentit