Haa, löysinpäs reseptin, jota voisin kokeilla...

Ainekset:
200 g     leivontamargariinia
0,75 dl   sokeria
2 kpl      kananmunaa
3,5 dl     vehnäjauhoja
1 tl         leivinjauhetta

Täyte:
2 kpl     päärynää
250 g    maustamatonta tuorejuustoa
1 dl       vaniljakastiketta (esim. Flora Vanilla)
2 kpl     kananmunaa
0,5 dl    sokeria

Sekoita piirakkapohjan huoneenlämpöiset raaka-aineet sähkövatkaimella taikinaksi. Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja lisää päälle viipaloidut päärynät. Sekoita tuorejuusto, vaniljakastike, kananmunat ja sokeri keskenään. Kaada seos päärynäviipaleiden päälle. Paista piirakkaa uunin alatasolla 170 °C:n lämpötilassa noin 45 min. Jäähdytä piirakka ennen tarjoilua.