Olipas oikein mukavat huonekalumessut! Mentiin sen verran myöhään iltapäivällä, että väkimäärä oli jo huomattavasti vähentynyt ja mahtui kiertelemään ihan rauhassa. Myyjillä ja esilleasettajilla oli aikaa jutustella ja esitellä tuotteitaan. Mies innostui työtuoleista kovastikin ja haasteli puolisen tuntia myyjän kanssa eri tuolivaihtoehdoista lisäkkeineen ja materiaaleineen. Minä kiertelin sillä aikaa lähistöllä muita pisteitä ja ihailin joitain itämaisen näköisiä hyllyköitä ja sen semmoisia. Tapasin muutamia tuttujakin. Toisia tervehdin etäältä, mutta toisten kanssa piti ihan pysähtyä vaihtamaan kuulumisiakin. Nähtävää piisasi, mutta silti jäimme kaipaamaan joitain tiettyjä huonekaluja, mitä ei ollut oikein ollenkaan esillä. Itse haikailin kovasti Lundian hyllyjen perään, mutta Lundialla ei ollut esittelyä lainkaan. En myöskään nähnyt Martelan tai Kinnarpsin toimistokalusteita missään. Ihan uteliaisuutta olisin halunnut testata ja katsella heidänkin valikoimiaan.

Eilinen peli-ilta menikin uusiin puihin, kun ystävälle tuli este, eikä hän siis voinutkaan tulla. Mutta meille tulikin sitten toisenmoinen vieras, jonka kanssa istuttiin pitkään teepöydässä ja tehtiin sen jälkeen kävelylenkki ulkona. Kiva ilta siis oli kuitenkin!

Ensi viikolla on tavallisuudesta poikkeavat työajat. Tuuraan vähän yhtä henkilöä, joka joutui yllättäen sairaslomalle viikoksi. Saapa nähdä, miten uusista kuvioista selvitään..!