Salamanderin suukku on kääntynyt kohti korvia. :) Huolimatta kaikista päivän ei-niin-kivoista jutuista, on muutamia asioita, jotka aiheuttavat kummallista ilon värinää sisälläni.

Tällä hassulla blogillani on kokonaiset kymmenen tilaajaa. Herranen aika! Olen aivan sanaton hämmästyksestä. [Vilkuttaa sekopäisen onnellisena kaikille kymmenelle tilaajalle.]

Muistin eilen illalla jo vuoteeseen mentyäni, että tänään olis yhdellä kaverilla synttärit. Nousin ylös, laitoin tietokoneen uudestaan päälle, etsin kamuani miellyttävän kuva-aiheen, tulostin, piirsin mallista, väritin, tein revityt reunat, laitoin kortin valmiiksi. Ja kun kaveri sai tänään kortin, niin tiesin, että kaikki eilinen oli vaivan arvoista. Kaveri tuumasi näin: "Tiedätkö, mikä on ollut parasta tässä syntymäpäivässäni? Se, että sain sinulta kortin (juuri tästä häntä miellyttävästä aiheesta)." Tuli todella hyvä mieli!

Söin pitkästä aikaa Vanilja Eskimo -puikon.

Tajusin autolla kotiinpäin ajellessani, että vaikka monta pikkuasiaa on kesken ja ehkä vähän hullustikin, niin ne suurimmat asiat ovat minulla kuitenkin todella hyvin.

Minua pyydettiin Tupperware-kutsuille. En ole koskaan ollut sellaisissa, joten ehkä uteliaisuuttani menen. Kävinhän minä ne kynttiläkutsutkin kurkkaamassa, niin ehkä tohdin mennä näihinkin...