Olipa taivaallisen ihanaa nukkua kunnon yöunet! On ollut kolme niin aikaista aamua, että minä onnettoman aamu-uninen yksilö olen ollut ihan kuutamolla. Olen takuulla ollut liikenteelle vaaraksi, kun hoksottimet ei yhtään toimi. Olis tehnyt mieli vaan nukahtaa auton hurinaan...

Opettaja-ystäväiseni tuli kyläilemään ja antoi vähän vinkkiä niitä pääsykokeita varten. Oli kiintoisat keskustelut. Katsotaan nyt, miten pystyn jutut omaksumaan ja soveltamaan omiin näkemyksiini. Aion kuitenkin olla pääsykokeessa oma itseni, enkä muuttua joksikin muuksi tilapäisesti. Kävimme myös shoppailemassa hiukkasen ja sorruin ostamaan kaverin painostuksesta Drosten suklaanappeja (hollantilaisia). Ostin valkoista suklaata ja sitten semmoisia, joissa on puolet tumma suklaata ja puolet maitosuklaata. Valkosuklaa maistui niin miehelle kuin minullekin paremmin. Ostin myös rippilahjan huomista rippijuhlaa varten - pikkuserkulla on rippijuhlat ja kutsu on käynyt osallistua juhlallisuuksiin. Korttikin löytyi, nyt se pitää vielä allekirjoittaa ja sujauttaa kuoreen. Ja tarttuipa hyppysiini vielä alennuksesta alle kahden euron rukkaset. Ne on kokonaan polyesteriä. Jännän tuntuiset, mutta lämpimät. Saa vain nähdä, miten ne kestää tosioloissa pakkasta ja pitääkö sormet lämpiminä. Mutta eiköhän ne hintaansa ainakin vastaa.

Kävin miehen kanssa kävelyllä ja piipahdimme matkalla tuttavan uudella talolla. (Muutti viime kuussa uuteen omakotitaloon.) Talossa tuoksui vielä ihanasti puulle ja muutenkin uudelle. Hieno talo kyllä ja semmoinen fiksunoloinen! Tykkään semmoisista perustaloista, missä ei ole turhaa kikkailua ja hukkaneliöitä.

Mies menee mahdollisesti illemmalla katsomaan jotain poikain pelailujuttuja kaverin luo, jos jaksaa. Minä aion möllöttää koneella. Tässä on ihan hyvä!

Huomenna on sitten ne rippikemut toisella paikkakunnalla. Meidät on kutsuttu ihan kirkkoonkin, mutta mahdollisesti menemme vasta kotiin juhliin, sillä muuten tulee aika tuskaisen aikainen aamu.

Pitäis ryhtyä tuumailemaan sitä ennakkotehtävää tuonne pääsykokeeseen... Ens viikko aikaa hoitaa homma.