Koskakohan viimeksi olen nähnyt terveen joulun? Enpä muista. Aina, kun luulen olevani oikein terve jouluna, niin jotain yllättävää sattuu. Tämän vuoden kiroksi muodostui hammassärky. On kai ien tulehtunut... Olen siis jouluherkkujen ohella herkutellut särkylääkkeellä yötä päivää. Tänään olen sitten aamusta alkaen soitellut hammaslääkäreitä lävitse, mutta kaikki ovat lomilla tai sitten käy niin, että eivät halua ottaa uusia potilaita vastaan. Olin jo heittää pyyhkeen kehään ja kärsiä viikon, mutta lopulta pääsin yhteen paikkaan särkypäivystykseen. Taivaan kiitos! Kauheasta hammaslääkäripelostani huolimatta aion suorastaan rynnätä sovittuun aikaan paikalle ja sanoa, että pistäkää mut kuntoon, maksoi mitä maksoi. Tätä tuskaa en enää kovin kauaa kestä. :(

Muutoin joulu oli kylläkin miellyttävä. Söin jouluruokia, laulelin joululauluja, annoin ja sain lahjoja ja mikä parasta, vietin aikaa perheen parissa sekä ystävien keskellä. Omalta miekkoseltani sain aivan hellyttäviä lahjoja ja omilta vanhemmiltani myös. Appi ja anoppi hankkivat meille yhteisen hupailu- ja hyötylahjan, joka on ollut joka päivä tiiviissä käytössä: PlayStation2 -pelikoneen. :) Oli aikamoinen yllätys. Ulkomaan paketit lämmittivät myöskin mieltä tosi paljon. Kiva, kun jaksavat kaukomailtakin muistaa.

Uudeksi vuodeksi ei ole minkään valtakunnan suunnitelmia. Emme ole innokkaita raketin ampujia, emme tykkää lähteä bilettämään, emmekä työn puolesta voi edes valvoa kovin myöhään. Eli olemme varmaan hyvin tylsiä ja menemme aikaisin nukkumaan.