Arkipäivän tavaroita ovat listanneet mm. Tavallisen tavallista tarinaa ja Kaisan tuumooksia. Nytpä minä sitten listaan omani.

-tietokone: Päivittäin tulee lueskeltua sähköpostit ja vastailtua niihin. Käyn kurkkailemassa blogeja ja kirjoittelen aika usein omaani. Pelaan tietokonepelejä itsekseni ja verkossa. Kirjoitan omia kirjoituksiani Wordiin. Luen uutisia netistä. Seikkailen mitä ihmeellisimmillä sivustoilla - minne ikinä satun eksymäänkin. Ja paljon, paljon muuta.

-kännykkä: Se on pakko olla joka paikassa mukana, vaikkei olisi äänelliselläkään. Viestitän paljon ja soittelenkin aika tavalla. Puhelinlaskut on silti ihan kohtuulliset. Kännykkä toimii myös herätyskellonani ja joskus käytän muistutustoimintoakin.

-vedenkeitin: Juon teetä vähintään kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla. Usein juon paljon enemmänkin. Töissä on kaksi kahvitaukoa, jolloin juon luonnollisestikin teetä. Ja jos minua paleltaa tai ärsyttää tai muuten vain tarvitsen, niin laitan taas teevettä tulemaan. Kyläillessäkin tulee hörppäiltyä teetä.

-titaaninen rannekello: Ilman rannekelloa en tule toimeen! Jos se on rikki, tulen ihan sekopäiseksi. Onneksi titaani on kestävää ainetta. Lapsetkaan eivät ole saaneet kelloani hajalle, vaikka olen antanut rannekelloni joskus kädestä katsottavaksi. Kyseinen kello ei myöskään allergisoi.

-laukku tai reppu: Työpäivinä tavarat kulkeutuvat mukana parhaiten repussa. Tarvitsen paljon monenmoista, mm. vaihtovaatteita. Repussa on kaikille tavaroille tilaa ja omat paikkansa. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin kuljen sitten laukku olalla tai kainalossa. Ilman laukkua en kyllä lähde minnekään!

-työjalkineet: Kunnolliset työjalkineet ovat aivan ehdottomat! Niihin sijoitan.

-olohousut: Kotona haluan pukeutua mukavasti. Olohousut ovat must.

-auto: Ilman autoa ei tulisi työmatkoista mitään. Työaikani ovat todella vaihtelevat. Lisäksi tarvitsen autoa paljon myös vapaa-ajalla liikkumiseen. Välimatkat ovat pitkät.

-hammasharja ja -tahna: Mistään ei tule mitään, jos en saa pestä hampaita aamiaisen jälkeen ja illalla ennen nukkumaanmenoa. Suussa maistuu niin pahalle, etten pysty olemaan kuinkaan päin. Purukumi ei auta. Pitää pestä hampaat!

-nallukka: Minulla on yksi nallukka, joka on minulle hirmuisen tärkeä. Jos olen yksin tai surullinen, se tulee takuuvarmasti aina lohduttamaan minua ja nukkumaan viereeni. Nallukan pitää aina olla lähettyvillä vaikken sitä koko ajan tarvitsisikaan. Jo tietoisuus siitä, että nallukka on lähellä, pitää mielen mukavana. Ja kyse on siis todellakin pehmonallesta - ei miehestä.

-avaimet: Ilman avaimia auto ei lähde käyntiin. Ilman avaimia en voi pyöräillä. Ilman avaimia en pääse omaan kotiini. Avaimet pitää olla aina mukana. Ja minulla on niin ihana avaimenperäkin. Mies sen on minulle ostanut. :)

-kirjat ja lehdet: Tykkään lukemisesta. Lähettyvillä pitää aina olla kirjoja tai lehtiä, mitä lueskella. Luen ruokapöydässä, jos syön yksin. Joskus aamuisinkin sovimme, että kumpikin lukee omia juttujaan. Lueskelen sohvannurkassa tai sängyllä. Lueskelen odotushuoneissa ja junassa. Luen aina ja joka paikassa, jos siihen on tilaisuus.