Olen palannut pääsiäislomalta! Minulla oli uskomattoman upea pääsiäinen - paras tähänastisista!

Lähdimme reissuun jo perjantaina, vaikka tarkoitus oli aluksi toisin. Tapasimme sukua ja ystäviä. Söimme hyvää ruokaa ja kahvipullaa sekä tietenkin yllätysmunia ja pääsiäiskarkkeja. Trulleja ei ovillamme valitettavasti käynyt, mutta pääsiäiskokoilla niitäkin näki.

Lauantaina olimme ystäväni luona kyläilemässä. Paikalla oli myös muita ystäviä, sillä tytöt harjoittelivat yhtä laulua meidän häihin ja olivat toivoneet meitä kuuntelemaan. Lauluesityksen lopuksi tapahtui kuitenkin jotain jännittävää... Minut kaapattiin viettämään polttareita! Iltapäivä ja ilta olivatkin täynnä toimintaa ja hauskuuttaa hyvien ystävien seurassa. Oli ikimuistoiset polttarit ja juuri sellaiset kuin olin toivonutkin! Ei mitään nolausjuttuja, eikä viinalla läträämistä. Mukavaa yhdessäoloa, hyvää syömistä ja hauskaa tekemistä. Kerrassaan mieletöntä!

Ja tänään sitten vielä kyläilimme yhdessä lapsiperheessä, jonka perheen seurasta erityisesti pidän. Kotiinkin lopulta päästiin ja sitten tuntuikin jo ihan mukavalta tehdä kotihommia: pestä pyykkiä, käydä iltakävelyllä, pelailla korteilla ja haukata jotain. Kohta taidan purjehtia Höyhensaarille..!